Kringloopwinkel Wijchen

Kringloopwinkel Wijchen 

Duurzaam en lokaal winkelen bij Alverna

Ben je op zoek naar unieke tweedehands items en wil je bijdragen aan een duurzamere wereld? Kringloopwinkel Alverna in Wijchen is dé plek waar hergebruik en gemeenschapszin hand in hand gaan. Met een breed assortiment van kwaliteitsproducten van meubels tot kleding, biedt onze winkel niet alleen voordelige koopjes, maar draagt het ook bij aan een duurzamere toekomst.

Ontdek kringloopwinkel Alverna 

Een wereld van hergebruik

Kringloopwinkel Alverna, gelegen in het hart van Wijchen, is meer dan alleen een tweedehands winkel. Het is een plaats waar elke aankoop een directe bijdrage levert aan het milieu door het verminderen van afval en het bevorderen van hergebruik.

Kringloopwinkel
Alverna

Koffiehuis
Alverna

Woondiensten
ontruiming

Meer dan een kringloop | Kringloop, Koffiehuis en Ontruimingsdienst

Ons aanbod

Voor ieder wat wils!

Of je nu op zoek bent naar trendy tweedehands kleding, duurzame meubels, of betrouwbare elektronica, Kringloopwinkel Alverna heeft het allemaal. Ons zorgvuldig geselecteerde assortiment omvat:

  • Meubels: Van antieke stukken tot moderne ontwerpen die je huis een unieke touch geven.
  • Kleding: Een uitgebreide collectie van kwaliteitskleding voor alle leeftijden en stijlen.
  • Elektronica: Gecontroleerde en functionerende apparaten die nog een tweede leven verdienen.

Duurzaamheid en hergebruik

Onze missie

Bij Kringloopwinkel Alverna geloven we sterk in het belang van duurzaamheid. Door hergebruik van goederen minimaliseren we afval en verminderen we de vraag naar nieuwe productie, wat leidt tot minder uitstoot van broeikasgassen en een lagere ecologische voetafdruk.

Lokale betrokkenheid

Samen sterk in Wijchen

Kringloopwinkel Alverna is trots op haar diepe wortels in de gemeenschap van Wijchen. We werken samen met lokale organisaties en ondersteunen diverse gemeenschapsprojecten. Onze winkel biedt niet alleen werkgelegenheid aan inwoners, maar bevordert ook een samenleving waarin delen en hergebruik de norm is.

Kringloopwinkel Wijchen

Sem Dunkes Eigenaar kringloop & Koffiehuis Alverna

Meer dan een kringloop | Kringloop, Koffiehuis en Ontruimingsdienst

Ontdek de voordelen van duurzaam winkelen bij kringloopwinkel in Wijchen

Kringloopwinkel Wijchen, gevestigd in Alverna, is een ware schatkist voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Bij ons vind je alles van vintage meubels en retro kleding tot elektronica en huishoudelijke apparaten, allemaal onder één dak. Wanneer je kiest voor onze kringloopwinkel in Wijchen, kies je niet alleen voor unieke items tegen betaalbare prijzen, maar draag je ook bij aan een belangrijke milieuzaak.

Elk item in onze winkel vertelt een eigen verhaal en wacht op een nieuw leven. Door te kiezen voor tweedehands, helpen onze klanten actief mee aan het reduceren van de afvalberg. Bij onze kringloopwinkel in Wijchen begrijpen we dat duurzaamheid verder gaat dan hergebruik alleen. Daarom zetten we ons in voor lokale initiatieven die educatie over duurzaam leven promoten. Onze winkel organiseert regelmatig workshops en evenementen die focussen op het belang van hergebruik en recycling, waardoor we een bewustere gemeenschap creëren in Wijchen en omstreken.

Of je nu een duurzame shopper bent of gewoon op zoek naar dat ene unieke stuk dat je interieur compleet maakt, bij onze kringloopwinkel in Wijchen ontdek je de veelzijdigheid van hergebruik. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te helpen met een glimlach, en bieden persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat je de perfecte items vindt die passen bij jouw stijl en behoeften.

Koffiehuis in Wijchen

Ons koffiehuis in Wijchen is meer dan slechts een plek voor een goed kopje koffie; het vormt een bruisend centrum van gemeenschapsactiviteiten gericht op het welzijn van onze planeet en de lokale bevolking. Door een bezoek aan ons koffiehuis ondersteun je niet alleen de lokale economie, maar lever je ook een bijdrage aan een circulaire economie waarin producten hun maximale potentieel bereiken.

Onze betrokkenheid bij de gemeenschap blijkt uit de verscheidenheid aan lokale projecten die we ondersteunen. Van het sponsoren van lokale evenementen tot het bieden van stageplekken en werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt; ons koffiehuis in Wijchen speelt een actieve rol in het hart van de gemeenschap. Onze deuren staan open voor iedereen die meer wil leren over de voordelen van duurzaam leven of die actief wil bijdragen aan een groenere wereld.

We geloven sterk in de kracht van gemeenschap en duurzaamheid. Daarom werken we samen met scholen, bedrijven en andere organisaties om bewustwording te vergroten over de impact van onze consumptiekeuzes en het belang van recycling. Door deze samenwerkingen streven we ernaar Wijchen nog duurzamer te maken.

In ons koffiehuis in Wijchen vind je niet alleen heerlijke koffie, je ontdekt er een gemeenschap die gelooft in positieve verandering. Of je nu oude spullen wilt doneren, vrijwilligerswerk zoekt, of simpelweg wilt genieten van duurzame producten en een gezellige sfeer, onze deuren staan voor je open. Bezoek onze website voor meer informatie over onze openingstijden, speciale evenementen en meer. Samen maken we een verschil in Wijchen en ver daarbuiten!

Van meubels en kleding tot boeken en elektronica, onze inventaris varieert, maar kwaliteit en duurzaamheid blijven constant.

Je kunt je items tijdens openingstijden afgeven bij onze winkel of contact opnemen voor grotere donaties.

We hergebruiken en recyclen waar mogelijk, en minimaliseren ons afval door bewuste keuzes in onze bedrijfsvoering.

Op dit moment bieden we deze optie nog niet, maar houd onze website in de gaten voor toekomstige ontwikkelingen!

We verwelkomen altijd nieuwe vrijwilligers! Neem contact op via onze website of bezoek ons in de winkel voor meer informatie.

Veelgestelde vragen | Kringloop & Koffiehuis Alverna

Heb je vragen over onze kringloopwinkel? Geen zorgen, we hebben de antwoorden! Hier zijn enkele van de meest voorkomende vragen die onze klanten stellen.

Staat jouw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Ruim assortiment kleding

Voor een tweede leven

Kom langs in onze winkel en bekijk ons aanbod van nette gebruik

Bezoek ons | jouw kringloopwinkel in Wijchen

Kringloopwinkel Alverna is gemakkelijk te bereiken en biedt ruime parkeergelegenheid. Onze openingstijden zijn van maandag tot zaterdag, van 9:00 tot 17:00. Kom langs en ontdek zelf waarom hergebruik zo belangrijk is. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via telefoon of email. Wij helpen je graag verder!

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

gesloten

10:00 – 16:00

10:00 – 16:00

10:00 – 16:00

10:00 – 16:00

10:00 – 16:00

gesloten