Huisontruimingen

Ontruiming

Het ontruimen van een woning is nooit prettig. De redenen voor de woning-ontruiming kunnen divers zijn. Soms gaat het om een overleden bewoner en in andere gevallen heeft een inwoner te maken met een deadline wat betreft de huur. In al die gevallen dient de woning leeggehaald te worden in korte tijd. Hierbij is het belangrijk dat alles op een ordelijke, doch efficiënte manier wordt verhuisd naar een opslag of een nieuwe woning. Wij als woondienst-ontruiming kunnen hierbij goed helpen. Wij als professionals zullen zorgen dat niet alleen de meubels op een goede en veilige manier worden ontruimd en verhuisd. Wij zullen ook zorgen dat het huis, waar nodig is kaal wordt opgeleverd. Hierbij zullen wij muren en vloeren strippen en klaarmaken voor een gepaste oplevering aan de huurbaas.

Zelf spullen inleveren

Onze kringloopwinkel kan niet bestaan zonder jouw hulp. Heeft u nog leuke spulletjes, kleine meubeltjes of kleding over dan houden wij ons graag aanbevolen. Kom gezellig langs, dan zorgen wij ervoor dat uw spullen een tweede ronde krijgen.
 
Bijna alle spullen verdienen een tweede ronde, maar helaas zijn sommige spullen niet geschikt om te recyclen. Weet u niet zeker of wij uw spullen kunnen innemen? Of heeft u zoveel dat het niet in uw auto past? Onze medewerkers informeren u graag over wat wel of niet ingeleverd kan worden en of we een handje kunnen helpen met het eventueel ophalen van de goederen.

Huisontruiming

Stappenplan

Stap 1: Contact opnemen Het startpunt van elke huisontruiming is het opnemen van contact. Dit kan via telefoon, e-mail of ons online formulier. Tijdens dit eerste contact verzamelen we basisinformatie over de situatie, zoals de locatie en specifieke wensen of eisen. Dit eerste gesprek legt de basis voor verdere communicatie en planning.

Stap 2: Evaluatie We komen langs om een vrijblijvende offerte op te maken. En er word een optiedatum afgesproken voor wanneer de ontruiming zal plaatsvinden.

Stap 3: Afspraak maken Bij akkoord van de offerte, word de datums vast gezet. 

Stap 4: Huisontruimingc Na het leegmaken van de woning, worden de spullen die geschikt zijn voor hergebruik zorgvuldig geselecteerd en overgebracht naar de kringloopwinkel. Hiermee geven we uw spullen een tweede leven en dragen we bij aan milieubewuste praktijken. 

Producten die wij niet aannemen

Producten wie we niet in nemen zijn vooral grote items, items die stuk of beschadigd zijn en linnengoed. 

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

gesloten

10:00 – 16:00

10:00 – 16:00

10:00 – 16:00

10:00 – 16:00

10:00 – 16:00

gesloten