Over ons

Meer dan een kringloop Kringloop, Koffiehuis en Ontruimingsdienst

In de afgelopen 5 jaar hebben we veel mensen blij gemaakt met bruikbare spullen. Wij werken samen met verschillende instanties o.a. Woonzorgnet, Iriszorg, GGD, Leger des Heils, Vincentius , Driestroom, Werkbedrijf. Als er bijvoorbeeld vraag was voor een wasmachine dan hielden wij dat in de gaten en als er een vrij kwam bij een ontruiming dan ging deze direct naar de persoon die hem goed kan gebruiken. Dat blijven we uiteraard doen. Een glimlach is voor ons meer waard dan een paar tientjes. 

Bij ons is het een fijne plek voor iedereen die op zoek is naar geweldige koopjes en unieke items. Met ons gevarieerde assortiment van kleding, boeken, servies tot prachtige oude eyecatchers hanteren wij betaalbare prijzen. Met onze goede service, biedt onze kringloopwinkel een geweldige winkelervaring voor zowel lokale bewoners als bezoekers van buiten de stad. Naast het shoppen in onze kringloopwinkel kun je genieten van een vers gebrande kop koffie of cappuccino met huisgemaakte appeltaart en slagroom.

Ben je rond lunchtijd bij ons in de winkel aan het shoppen, dan kun je genieten van onze heerlijke, verse gezonde lunchgerechten. Elke ochtend wordt er met zorg vers brood, verrukkelijk gebak, smaakvolle saucijzenbroodjes en nog veel meer geleverd door Bakkerij Derks uit het schilderachtige Overasselt. Onze samenwerking met lokale ondernemers gaat verder dan alleen bakkerijproducten; in onze koeling vind je tevens de lekkerste streekproducten die met trots zijn geproduceerd door ambachtelijke vakmensen uit de regio.

En als je dan toch gezellig langskomt, ontdek je dat Kringloop Alverna meer is dan alleen een winkel; het is een kringloopwinkel met een missie. Door tweedehands goederen te kopen of te doneren, draag je actief bij aan een duurzamere samenleving en ondersteun je de werkgelegenheid voor mensen die dat extra steuntje in de rug nodig hebben. Dus, of je nu op zoek bent naar unieke vondsten, een smakelijke lunch of simpelweg een bijdrage wilt leveren aan een betere wereld, bij Kringloop Alverna ben je altijd welkom!

Over mij

Ik ben Sem en ik ben 30 jaar oud. Na vijf jaar in de woningontruiming te hebben gewerkt, is mijn droom eindelijk uitgekomen: een eigen kringloopwinkel.

Vijf jaar geleden begon ik te dromen over deze stap, geïnspireerd door de waardevolle spullen die vaak werden achtergelaten. Na jaren van planning en hard werken, opende ik eindelijk mijn winkel. Het was een emotionele mijlpaal en ik ben trots op de rol die mijn winkel speelt in duurzaam leven en bewust consumeren.

Met dank aan mijn gemeenschap kijk ik uit naar nog vele jaren van bijdragen aan een hergebruikte wereld.

Onze diensten

Woningen leegmaken/ontruimen
Onze dienst voor het leegmaken of ontruimen van woningen biedt een professionele oplossing voor het snel en efficiënt verwijderen van alle inhoud van een woning, of het nu gaat om meubels, apparaten of persoonlijke bezittingen.

Verwijderen van vloeren en behang
Naast het leegmaken van de woning, kunnen we ook extra diensten aanbieden, zoals het verwijderen van vloeren en behang. Hiermee zorgen we voor een complete en grondige ontruiming, waarbij de ruimte klaar is voor renovatie of hergebruik.

Afvoering van afval
Voor alles wat niet hergebruikt kan worden, zorgen we voor een milieuvriendelijke afvoer van afvalmaterialen. We hanteren strenge afvalverwerkingsprocedures om ervoor te zorgen dat afval op een verantwoorde manier wordt verwijderd, met minimale impact op het milieu.

Het koffiehuis
Als extra service bieden we de mogelijkheid om even te ontspannen in ons koffiehuis, waar we heerlijke koffie en lekkernijen serveren. Dit geeft onze klanten de gelegenheid om tot rust te komen en de ontruiming af te sluiten in een gastvrije en gezellige omgeving.

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

gesloten

10:00 – 16:00

10:00 – 16:00

10:00 – 16:00

10:00 – 16:00

10:00 – 16:00

gesloten