Koffiehuis

Stap binnen in het gezellige koffiehuis van Kringloopwinkel Alverna en laat je verwelkomen door de heerlijke geur van vers gezette koffie en versgebakken broodjes, geleverd door de beroemde Bakkerij Derks uit Overasselt. Deze sfeervolle plek biedt een oase van rust te midden van de levendigheid van de winkel, waar je kunt genieten van een scala aan lekkernijen, van koffie met gebak tot een smakelijke lunch.

Laat je verleiden door de verleidelijke aroma’s die uit de keuken komen en neem plaats aan een van de knusse tafeltjes, omringd door vriendelijke gezichten en een ontspannen sfeer. Of je nu alleen komt om even te ontspannen of samen met vrienden wilt genieten van een smakelijke maaltijd, het koffiehuis biedt voor elk wat wils.

Begin je dag goed met een stevige kop koffie en een heerlijk vers gebakken broodje, gevuld met de beste ingrediënten van Bakkerij Derks. Of verwen jezelf met een zoete lekkernij, zoals een verrukkelijke plak cake of een knapperig gebakje, perfect gecombineerd met een romige cappuccino of een verfrissende ijsthee.

Maar het koffiehuis van Kringloopwinkel Alverna biedt meer dan alleen koffie en gebak. Er is een hoek gemaakt voor de basisbehoeftes. Kaas, melk, yoghurt van Landwinkel De Diervoort, zoet beleg, en natuurlijk vers brood van Bakkerij Derks.

Menukaarten

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

gesloten

10:00 – 16:00

10:00 – 16:00

10:00 – 16:00

10:00 – 16:00

10:00 – 16:00

gesloten