Kringloopwinkel

Welkom in de wereld van Kringloopwinkel Alverna, waar elk voorwerp een verhaal vertelt en elke hoek een schat herbergt. Gelegen in het hart van Alverna, straalt deze charmante winkel een warme en uitnodigende sfeer uit die je met open armen omarmt zodra je binnenstapt.

Waar je ook kijkt, ontdek je unieke vondsten die wachten om herontdekt te worden. Van vintage meubels tot retro kledingstukken, elk item is zorgvuldig geselecteerd en heeft een eigen karakter. De gevarieerde selectie biedt voor elk wat wils, of je nu op zoek bent naar een stijlvolle toevoeging aan je interieur of gewoon graag door nostalgische herinneringen bladert.

Naast het winkelen biedt Kringloopwinkel Alverna ook een rustige ontsnapping in het bijbehorende koffiehuis. Hier kun je genieten van een heerlijke kop koffie, samen met een vers gebakken lekkernij, terwijl je de ervaringen van de dag deelt met vrienden of nieuwe bekenden ontmoet.

Of je nu komt om te winkelen, te ontspannen of gewoon de unieke sfeer te ervaren, Kringloopwinkel Alverna verwelkomt je met open armen. Stap binnen, laat je verrassen en laat je betoveren door de schatten die wachten om ontdekt te worden.

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

gesloten

10:00 – 16:00

10:00 – 16:00

10:00 – 16:00

10:00 – 16:00

10:00 – 16:00

gesloten